Nuo rugsėjo 15 d. akcija „Nutrilite“ augaliniams proteinams

Nuo rugsėjo 15 d. prasideda nauja akcija, skirta „Nutrilite™“ augalinių proteinų populiarinimui. Akcinį rinkinį sudaro: augaliniai proteinai, vitaminas C Plius, Lecitinas E. 

Gan daug žmonių mano, kad gauna pakankamai baltymų valgydami mėsą ir pieno produktus, tačiau vartojamuose produktuose gali būti nepageidaujamų priedų: sočiųjų riebalų, cholesterolio, papildomų kalorijų ir druskos.

Šios akcijos tikslas pasirūpinti jumis ir informuoti apie galimybę jūsų organizmą aprūpinti baltymais, t. y. augaliniais proteinais. 

Proteinai

Augaliniai proteinai „Nutrilite“ – tai tradicinių baltymų šaltinių alternatyva. 100 % augalinis produktas BE JOKIŲ nepageidaujamų priedų!

Įsigykite jūsų kūnui reikalingų pagrindinių maistinių medžiagų pirkdami akcijos rinkinį (310834), kurį sudaro trys produktai:

1  augaliniai proteinai;

1 vitaminas C Plius (180 tablečių); 
1 kramtomųjų tablečių Lecitinas E indelis. 

Vitaminas C

Akcija galios, iki bus atsargų. 

Galima įsigyti kiekvieną produktą atskirai. Tačiau pirmiausiai rekomenduojame pasiskaičiuoti, kaip jums naudingiau pirkti – po vieną produktą ar visą rinkinį. Juk akcija ir skirta, kad sutaupytumėt. 

Norite pasikonsultuoti dėl AMWAY produktų įsigijimo?
Išsamiau apie akcinio krepšelio produkutus
Proteinai

Augaliniai proteinai. Augaliniai proteinai yra subalansuota ir sveika alternatyva tradicinėms baltymų formoms, juose yra visos devynios esminės amino rūgštys, prisidedančios prie geros sveikatos būklės išlaikymo. Greiti, paprasti ir labai patogūs naudoti Nutrilite™ Augaliniai baltymai gali būti maišomi su maistu ir gėrimais, nepaveikdami jų skonio. Pabandykite įmaišyti šaukštą šio baltymo į savo kasdienį kokteilį, kurį geriate po treniruotės.

Vitaminas C Plius.  Sukurta iš dviejų vitamino C šaltinių – natūralios kraštuotosios malpigijos, užaugintos mūsų Nutrilite ūkyje, ir askorbo rūgšties – kiekvienoje patogioje dienos tabletėje yra 240 mg vitamino C, sumaišyto su skaiduline medžiaga. Šis mišinys sulėtina įsisavinimą ir leidžia jį išskirti į kūną per aštuonias valandas. Tik viena 240 mg Prailginto išskyrimo tabletė suteikia daugiau naudingo vitamino C per dieną nei 600 mg greito išskyrimo maisto papildas.

 Kramtomųjų tablečių Lecitinas E indelis. Lecitinas E yra maisto papildas su vitaminu E ir lecitinu. Šis produktas – tai puikus vitamino E (natūralios kilmės) ir lecitino derinys. Malonaus skonio kramtomos tabletės yra pasaldintos medumi ir yra saldžiavaisio pupmedžio skonio.