Valymui skirtų „Amway“ produktų TOP 3  

Gan dažnai pirkėjai, kurie dar nėra išbandę viso įmonės AMWAY produktų asortimento, prašo rekomenduoti valiklius, kuriuos mielai pirktume ir mes, t. y. NamaMama. Vienas iš reikalavimų – produktas turi būti tikrai gerai valantis ir palankiai įvertintas kitų klientų.
Apžvelgus pastarųjų metų klientų pasirinkimą – supažindiname su valymui skirtų produktų trejetuku, kurie sulaukė didžiausio NamaMama.lt puslapio pirkėjų dėmesio: LOC™ Universalus valymo skystisDish Drops™ koncentruotas indų plovimo skystis, valymo skystis „ZOOM”.

TOP1. LOC™ Universalus valymo skystis

LOC™ Universalus valymo skystis yra išgirtas dėl savo savybės puikiai pašalinti purvą ir nešvarumus. Ši valymo priemonė yra biologiškai skaidi, nors pagaminta pramoniniu būdu.

LOC™ Universalus valymo skystį galima skiesti arba naudoti koncentruotą, priklausomai nuo norimų rezultatų ar norimos palaikyti švaros.

loc valymo skystis

TOP1. Kodėl šis LOC™ Universalus valymo skystis toks ypatingas?

·        Skystis itin džiugina, nes yra pagamintas iš natūralių medžiagų, grįstų „Amway“ BIOQUEST FORMULA™, kurios nekenkia aplinkai, ingredientais, t. y. skaidomas į gamtoje esančias medžiagas – vandenį, CO2 ir mineralus – veikiant saulės šviesai, vandeniui ir mikrobams.

·        Šis „Amway“ produktas tinka visiems plaunamiems paviršiams;

·        Nuplovus – nėra būtinybės nuskalauti.

LOC™ Universalus valymo skysčio naudojimas labai paprastas:

·        Pakanka įpilti 30 ml L.O.C universalaus valymo skysčio į 5 litrus vandens ir galima plauti paviršius; 

·        Mažus paviršius galite nupurkšti: sumaišykite 50 ml L.O.C universalaus valymo skysčio su 450 ml vandens buteliuke. Šį miksą tikslinga sunaudoti per 30 dienų nuo jo sumaišymo.

·        L.O.C universalų valymo valiklį galima naudoti rankų higienai palaikyti: naudokite neskiestą, o po to nusiplaukite rankas. 

TOP2. Dish Drops™ koncentruotas indų plovimo skystis

Nors daugelyje šiuolaikinių namų yra indaplovės, kurios užtikriną indų švarą, tačiau Dish Drops™ koncentruotas indų plovimo skystis vis dar tarp pačių populiariausių produktų.

amway

Produkto anotacijoje teigiama, kad Dish Drops™ koncentruotas indų plovimo skystis lengvai pašalina nešvarumus ir susikaupusius riebalus palikdamas žėrinčiai švarius indus, yra gaivaus citrinų kvapo.

Mes pirmiausiai susikoncentruosime į kainos, kokybės ir vartojimo trukmės santykį. Dish Drops™ indų plovimo skystis yra skiedžiamas, taigi svarstant dėl produkto įsigijimo šį produktą – rekomenduojama pagalvoti apie buteliuką, kuriame laikysite šį skystį.

Įmonė „Amway“  rekomenduoja indų plovimo koncentratą skiesti santykiu 1:3:

1. Į „Amway“ plastikinį suspaudžiamą butelį su antgaliu įpilti 1 dalį Dish Drops™ koncentruoto indų plovimo skysčio;

2. Tuomet įpilti 3 dalis vandens.

3. Supylus koncentratą ir vandenį buteliuką pakratyti, kad susimaišytų.

Kartą atlikome eksperimentą, siekdami įvertinti, kiek laiko naudosime Dish Drops™ indų plovimo koncentratą? Atskiestą koncentratą naudojome ilgiau nei metus. Taigi, įvertinus kainą, kokybę ir vartojimo trukmę, galime teigti, kad per mėnesį išlaidome keliasdešimt centų šiam indų plovikliui. Tai daug ar mažai? Palyginkite su kitų indų ploviklių kainomis. 

Pasinaudojus indų plovikliu rekomenduojama kruopščiai nuskalauti rankas! 

Top3. Valymo skystis „ZOOM“

Valymo skystis „ZOOM“ yra stipresnis nei pristatytas produktas – LOC™ Universalus valymo skystis. Gan dažnai klientai prašo rekomenduoti valiklį, kurio poveikis būtų stipresnis siekiant išvalyti virykles, kepimo groteles, taburetes, sodo baldus ir kitus medinius paviršius. Valymo skystis „ZOOM” – puikus pasirinkimas minėtų paviršių valymui.

Amway valymo skystis

Kaip naudoti valymo skystį „ZOOM”?

Užtenka tik apipurkšti paviršių ir švaria servetėle sausai jį nušluostyti. Valomų paviršių nereikia nuplauti vandeniu.

Kokiu santykiu tikslinga skiesti valymo skystį „ZOOM”?

Tai priklauso nuo paviršių užteršimo lygio. Jį galima naudoti kepimo grotelėms ir sodo baldams valyti. Pašalina netgi dervos ir tepalų dėmes!
Įmonė „Amway“ rekomenduoja skiesti santykiu 1:2, jeigu paviršius nėra labai užterštas. Sunkiai įveikiamas dėmes rekomenduojam atskiesti santykiu 1:1.

Nerekomenduojama valymo skysčio „ZOOM” naudoti nepadengtiems mediniams paviršiams valyti, plastikiniams paviršiams iš latekso ir kilimams.

Straipsnyje apžvelgėme TOP3 valymui skirtus „Amway“ produktus, kuriuos dažniausiai įtraukia į savo svarstymų sąrašą NamaMama.lt lankytojai.

Kurį produktą norėtumėt įsigyti? Registruokitės ir pirkite! Nuoroda registracijai>> 

Susisiekime mob. tel. +37069531661.
Daugiau apie produktus skaitykite mūsų puslapyje https://namamama.lt/ skiltyje >> Amway produktai

Straipsnis yra autorizuotas įmonės AMWAY. Platinti ir kopijuoti be NamaMama.lt sutikimo draudžiama.