Tavo kelionėms 2 AMWAY produktai: rutulinis dezodorantas ir makiažo servetėlės

AMWAY rutulinis dezodorantas ir makiažo servetėlės

Vasara – kelionių metas. Ar pagalvojote, ką tikslinga pasiimti į kelionę, kad neapsikrautumėte? 

Kelionėse nepakeičiami: rutulinis dezodorantas ir antiperspiranta bei micelinės makiažo servetėlės.

Toliau straipsnyje šiuos du produktus įvardysime dezodorantu ir servetėlėmis.

Straipsnį dedikuojame moterims ir merginoms, kurioms priimtina „paprasto gyvenimo“ koncepcija. Taigi, neapsikraunant ir į kelionę pasiimant kuo mažiau daiktų – kelionė gali labiau džiuginti. Žinoma, kelionių tikslai būna įvairūs: jeigu vykstate į darbo kelionė, tai jums prireiks šiek tiek daugiau higienos ir kūno priežiūros priemonių, tačiau jeigu vykstate atostogauti – dezodorantą ir makiažo servetėlės – galite drąsiai imti. Dar pasiimti keletą kremų, kurie turėtų SPF filtrus

Straipsnio idėja gimė prieš vieną kelionę į Italiją, svarstant kaip sumažinti daiktų kiekį, norint juos sutalpinti į rankinį lagaminą. Dėmesys sustojo ties dviem AMWAY produktais, kurie man būtini kelionės metu: rutulinis dezodorantas ir antiperspirantas G&H bei micelinės makiažo servetėlės „Artistry“.

amway dezodorantas

Rutulinis dezodorantas – padės išsaugoti gaivą

Rutulinio dezodorantas ir antiperspirantas yra 100 ml, taigi tikrai galėsite įsinešti į lėktuvą rankiniame bagaže. Beje, šis produktas yra tinkamas tiek moterims, tiek vyrams. Jeigu keliaujate su šeima – pakaks pasiimti vieną dezodoranto vienetą.

Keliaujant į šalis, kuriose labai šilta, nevargins jūsų pačių prakaito kvapas, nes rutulinis dezodorantas ir antiperspirantas apsaugos nuo šios problemos. 

Beje produkte yra baltosios arbatos ekstraktas, kurie stiprina odą ir padeda apsaugoti nuo kenksmingo aplinkos poveikio. 

Natūralūs mineralai, esantys produkte, saugo, maitina ir ramina odą, nes sudėtyje yra ciko sudėtinio vandens ir rozmarino ekstrakto. Prebiotikai suteikia energijos ir padeda puoselėti odos mikrobiomą, o žalioji arbata apsaugo nuo oksidantų. 

 

amway dezodorabtas

Micelinės makiažo valymo ir prausimo servetėlės „Artistry Studio™“ 

Moterims ar merginoms, kurios kiekvieną rytą darosi makiažą tenka jį vakare nusivalyti. Juk vakarinis veido valymas yra privaloma veido valymo rutina, kuri užtikrintų veido odos poilsį.

Taigi, kokias veido valymo priemones pasiimate vykdamos į kelionę? Micelinį vandenį, veido pienelį, losjoną ar toniką, veido odos serumą, paakių kremą, vatos diskelius, vatos pagaliukus? Įsidėjus tiek priemonių, ko gero, tektų ne su rankiniu bagažu keliauti.

Kadangi ne vienerius metus bendradarbiauju su įmone AMWAY – prisiminiau, kad buvau gavusi dovanų micelinių makiažo valymo servetėlių „Artistry Studio™”. Apie dovanas, kuriomis nuolat džiugina įmonė galėsiu papasakoti kitame straipsnyje.


Straipsnis ir nuotrauka (pirmoji) yra NamaMama.lt nuosavybė. Be sutikimo NamaMama.lt platinti ir naudoti draudžiama. 

Micelinės makijažo servetėlės